Slavia Praag

De Slavia Jeugdacademie, onderdeel van SK Slavia Praha, is een broedplaats voor toekomstig voetbaltalent in Tsjechië. Hier begint het avontuur voor kinderen al in de 'voetbalkleuterschool' voor U5, waar spelenderwijs de eerste stappen in het voetbal worden gezet.

Naarmate de kinderen ouder worden, doorlopen ze de basisfaseteams (U6-U11), jeugdontwikkelingsfaseteams (U12-U15), en professionele ontwikkelingsfaseteams (U16-U19). Elk niveau is ontworpen om de vaardigheden, tactieken en passie voor het spel te verfijnen.

De academie wordt ondersteund door een team van 90 professionals, waaronder coaches, fitnessspecialisten, keeperstrainers, scouts, en medische staf. Deze experts zorgen ervoor dat de spelers fysiek en mentaal op hun best zijn.

Het doel van de Slavia Jeugdacademie is om spelers op te leiden die kunnen uitblinken in het Slavia A-Team, het Tsjechische nationale team, en op internationaal niveau. Met uitstekende faciliteiten en professionele begeleiding biedt de academie een ideale omgeving voor jonge talenten om hun dromen waar te maken.