Toernooi opzet 2024

Acht jeugdteams van o.a. Europese topclubs strijden gedurende 2 dagen in 2 poules van 4 om de hoofdprijs. De leeftijdsgrens voor 2022: geboren op of na 1 januari 2009. De wedstrijden worden gespeeld volgens de reglementen en bepalingen van de FIFA en de KNVB., uitgebreid met de in het toernooi reglement genoemde zaken.

 

Na de poule wedstrijden op zaterdag wordt voor beide poules de eindstand opgemaakt. Na de eerste dag zijn alle teams nog in de race voor de hoofdprijs. De eindstanden van beide poules bepalen de route voor het vervolg op zondag.

 

Op zondag starten we met vier plaatsingswedstrijden. De nummer 1 van poule A zal spelen tegen de nummer 4 van poule B, de nr. 2 van poule A tegen de nr. 3 van poule B, de nr. 3 van poule A tegen de nr. 2 van poule B en de nr 4 van poule A speelt tegen de nr. 1 van poule B.

 

De winnaars van de vier plaatsingswedstrijden gaan twee halve finales spelen om de plaatsen 1 t/m 4 en de verliezende teams zullen twee halve finales gaan spelen om de plaatsen 5 t/m 8.

 

De winnaars van de twee halve finales om de plaatsen 1 t/m 4 spelen de finale en de verliezers van deze halve finales spelen om de plaatsen 3 en 4.

De winnaars van de twee halve finales om de plaatsen 5 t/m 8 spelen om de plaatsen 5 en 6 en de verliezers van deze halve finales spelen om de plaatsen

7 en 8.

 

Alle wedstrijden duren 2 x 20 minuten.