BZS Trophy als ideale voorbereiding: Vitesse pakt de dubbel !

De deelname van Vitesse aan de BZS Trophy U16 in Beusichem blijkt een schot in de roos. Vitesse Onder 16 rijgt de prijzen aaneen. De kampioensploeg van Remco van der Schaaf wist Ajax na een spannende wedstrijd in de verlenging te verslaan. Na 80 minuten spelen stond er een 1-1 op het scorebord waardoor er een verlenging aan te past moest komen, waarin Geronimo Londar en Fabian Huetink toesloegen: 3-1.

Na het winnen van de landstitel afgelopen zaterdag stond er op woensdagavond de KNVB-Bekerfinale op het programma, wederom tegen de leeftijdsgenoten van Ajax. Waar de Amsterdammers afgelopen weekend met 5-1 verslagen werden, moest er nu een verlenging beslissing brengen. Het werd een spannende wedstrijd waarin veel strijd werd geleverd, een ander wedstrijdbeeld dan in de strijd om het algeheel kampioenschap. In de 70ste minuut zette Jesaja Mustapha zijn ploeg op voorsprong maar niet veel later trok de club uit Amsterdam via Eternal Barron de stand gelijk. In de verlenging zorgde Londar met een fantastische vrije trap voor een voorsprong en Huetink gooide het duel definitief in het slot: 3-1.