Nieuw op de RondOm BZS Youth Trophy

even voorstellen:

In 1945 werd de club opgericht onder de naam "Verein für Leibesübungen Wolfsburg".Na enkele seizoenen in de lagere divisies te hebben gespeeld, promoveerde VfL Wolfsburg in 1997 naar de Bundesliga. Ze eindigden als tweede in de 2. Bundesliga en verzekerden zich daarmee van promotie. Het eerste seizoen van VfL Wolfsburg in de Bundesliga was in 1997-1998, ze eindigden op de zevende plaats.

Het grootste succes van VfL Wolfsburg kwam in het seizoen 2008-2009, toen ze hun eerste en enige Bundesliga-titel wonnen. Onder leiding van coach Felix Magath eindigde Wolfsburg bovenaan de competitie met 69 punten.. In 2015 werd daar na de 3-1 winst in de finale tegen Borussia Dortmund de DFB Pokal aan toegevoegd. VfL Wolfsburg heeft zich in de loop der jaren gevestigd als een stabiele club in de Bundesliga en heeft een aantal successen behaald, waaronder de Bundesliga-titel en de DFB-Pokal. De club heeft ook geïnvesteerd in de ontwikkeling van zijn jeugdopleiding en heeft een goede reputatie opgebouwd als een club die talentvolle spelers kan ontwikkelen.

PSV wordt vaak beschouwd als een warme club, zowel voor (jeugd) spelers als voor supporters. Er zijn verschillende redenen waarom PSV deze reputatie heeft.

Ten eerste heerst er bij PSV een sterke teamgeest en een gevoel van saamhorigheid. De club staat bekend om het creëren van een positieve en ondersteunende omgeving voor (jeugd) spelers, waarin ze zich kunnen ontwikkelen en groeien. Er wordt veel belang gehecht aan het welzijn en de ontwikkeling van de spelers, zowel op als buiten het veld.

Bovendien staat PSV bekend om zijn maatschappelijke betrokkenheid. De club is actief betrokken bij verschillende maatschappelijke projecten en initiatieven. Ze organiseren activiteiten om de lokale gemeenschap te ondersteunen en dragen bij aan verschillende goede doelen. Al met al wordt PSV als een warme club beschouwd vanwege de sterke teamgeest en de maatschappelijke inzet.

De jeugdacademie van Bayer 04 Leverkusen staat bekend om zijn professionaliteit en heeft in de loop der jaren verschillende getalenteerde spelers voortgebracht. De club hecht veel belang aan de ontwikkeling van jonge spelers op technisch, tactisch, fysiek en mentaal vlak.

Bayer 04 Leverkusen heeft in het verleden enkele succesvolle jeugdspelers voortgebracht die zijn doorgebroken in het professionele voetbal. Enkele bekende voorbeelden zijn Emre Can, Kai Havertz en Julian Brandt. Deze spelers hebben niet alleen bij Bayer Leverkusen, maar ook in internationale competities hun stempel gedrukt.

De jeugdacademie van Bayer 04 Leverkusen is een belangrijk onderdeel van de club en draagt bij aan het succes van de club in het Duitse voetbal.