RondOm Podotherapeuten hoofdsponsor van RondOm BZS Youth Trophy 2023

3-4-2023

RondOm Podotherapeuten heeft zich als hoofdsponsor verbonden aan het internationale voetbaltoernooi van voetbalvereniging BZS: de RondOm BZS Youth Trophy 2023. Dit toernooi is in korte tijd uitgegroeid tot een belangrijk evenement in de toernooikalender van de Europese topclubs, en wordt zeer gewaardeerd door zowel de deelnemende teams als de bezoekers.

 

RondOm Podotherapeuten

Zoveel mogelijk mensen zo lang mogelijk goed laten lopen, dat is waar het team van RondOm Podotherapeuten voor gaat en staat. Bij RondOm zijn ruim 115 podotherapeuten, MSU echografisten en wetenschappers/onderzoekers werkzaam. Ze worden ondersteund door een groot team van o.a. zooltechnici en administratief en secretariële medewerkers.

Het team is te vinden op meer dan 280 locaties in Nederland, met name in eerstelijns gezondheidscentra. Maar ook binnen bedrijven, in diverse ziekenhuizen, op de sportvelden en in zelfstandige orthopedische behandelklinieken.

Wat doet een podotherapeut?

In de podotherapiepraktijk onderzoeken en behandelen podotherapeuten mensen om beweegklachten te voorkomen of om klachten te verhelpen aan voeten, knieën, heupen en rug. Ze worden daarbij voorzien van de nieuwste technieken en up-to-date kennis.

 

Grote voetbalclubs aanwezig

Als organisator van het toernooi, werkt RondOm Podotherapeuten samen met BZS om het deelnemersveld van het toernooi verder uit te breiden. Het deelnemersveld van de RondOm BZS Youth Trophy 2023 is indrukwekkend en bevat de grootste voetbalclubs van Nederland. PSV, FC Utrecht, KRC Genk, Bayer 04 Leverkusen en Vitesse zijn slechts enkele van de teams die deelnemen aan het toernooi. Ook meerdere internationale clubs zijn uitgenodigd en zullen naar verwachting meespelen. 
 

Traditionele en opkomende topclubs

Met een sterke vertegenwoordiging van zowel traditionele als opkomende topclubs, belooft de RondOm BZS Youth Trophy 2023 een showcase te worden van enkele van de meest getalenteerde jonge spelers van Europa.

 

Datum toernooi

Het toernooi zal plaatsvinden op 19 en 20 augustus 2023, en zal terugkeren in dezelfde vorm als in 2022, na veel positieve feedback van de deelnemende teams en bezoekers.

 

We kijken samen met RondOm uit naar een succesvolle samenwerking en een fantastisch voetbaltoernooi in 2023.